Navigatie

Wie, wat, waar

Wie:
Wij zijn Giuditta en Savinia (bijnaam Pien en Sav), twee zussen uit Roosendaal met een passie voor mooie producten. Na de geboorte van onze eerste kindjes, is het idee voor Droomzolder ontstaan. Ondernemen zit in ons bloed en we zijn dan ook bijna 24/7 met Droomzolder, en alles daaromheen, bezig. 

Wat:
Droomzolder staat voor een plek waar je uren kunt rondneuzen. Een plek zoals een oude zolder, vol met vergeten spulletjes en bijzondere herinneringen. Nu zijn de producten in onze winkel alles behalve oud, maar ze zijn zeker bedoelt om heel veel mooie herinneringen mee te maken. Droomzolder probeert in haar productselectie zoveel mogelijk rekening te houden met de natuur. Dit houdt in dat veel van onze producten gemaakt zijn van natuurlijke materialen en dat ze voortkomen uit een eerlijk productieproces. Natuurlijk omdat een betere wereld bij jezelf begint, maar ook omdat juist die producten ontzettend mooi en educatief zijn. 

Wij vinden het belangrijk dat onze producten veilig zijn voor je kleintje en geen giftige stoffen bevatten, je kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten in onze winkel voldoen aan alle standaards. Droomzolder.nl is een winkel waar je terecht kunt voor een klein kraamcadeautje, maar ook voor een groot verjaardagscadeau. Van een zachte knuffel van organisch katoen, tot een keukentje gemaakt van duurzaam en eerlijk hout. En... kun je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten, wij zoeken met je mee!

Waar:
Je kunt zowel online als offline bij ons shoppen. Heb je online iets moois gezien en wil je het graag even in het echt bekijken? Wil je gewoon even rondkijken in een fysieke winkel? Wij hebben een shop in shop in 't Warenhuys in Roosendaal, daar ben je altijd van harte welkom!

Veel shopplezier en stuur ons bij vragen gerust een berichtje!

Veel liefs, 

Pien & Sav

© 2017 - 2019 Droomzolder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel